Prima ședință de psihoterapie este gratuită

SERVICII

PSIHOTERAPIE ONLINE

Skype, WhatsApp, Google Duo, FaceTime

Psihoterapia online

Psihoterapia online permite desfășurarea ședințelor de psihoterapie individuală, de cuplu sau de familie, de la distanță, prin intermediul platformelor de comunicare audio-video.

Ședințele de psihoterapie online se desfășoară asemănător ședințelor din cabinet și reprezintă soluția ideală pentru persoanele care nu se pot deplasa, pentru cei care sunt nevoiți să călătorească și nu doresc întreruperea ședințelor de psihoterapie sau pentru cei care lucrează în străinătate.

Cauți un psiholog online? Ai venit unde trebuie! Programează-te pentru o ședință online gratuită. 

Programează-te acum

Separator

Psihoterapie online (eficiență)

Ultimele studii (Wagner, Horn și Maercker, 2014, Blumer et al., 2014) arată că susținerea ședințelor prin canale de comunicare online nu știrbește cu nimic rezultatele ședințelor, dovedindu-se eficiența acestora atât la nivelul psihoterapiei individuale, cât și la nivelul psihoterapiei de cuplu și familie. În mare măsură, tot relația terapeutică este cea care primează în procesul terapeutic, iar aceasta poate fi construită și în mediul online.

Unul dintre avantajele ședințelor de psihoterapie online constă în posibilitatea de a controla anumiți factori ce pot crește nivelul de confort, precum temperatura, lumina, estetica, inclusiv volumul vocii terapeutului.

Separator

Ședințele de psihoterapie online

Pentru siguranță și confidențialitate, ședințele online, de la distanță, se vor desfășura online doar prin intermediul serviciilor (platformelor) ce permit criptarea (codificarea) comunicării audio-video, precum Skype, WhatsApp, FaceTime (pentru deținătorii de produse Apple), Google Duo etc. De asemenea, pentru asigurarea confidențialității ședințelor, psihoterapeutul va fi singur în încăpere și nimeni altcineva nu va putea fi martor la acestea.

În cazul în care clientul preferă o altă platformă, mă voi adapta solicitării, singura condiție fiind ca platforma respectivă să permită criptarea comunicării audio-video.

Important! Ca ședințele de psihoterapie online să își atingă potențialul maxim, atât terapeutul cât și persoana aflată în terapie trebuie să se asigure înainte că spațiul în care se află este unul liniștit, lipsit de factori perturbatori și conexiunea la internet este bună. 

 

Psihoterapie individuală: 200 Lei (50 min.)
Psihoterapie de cuplu/familie: 300 Lei (50 min.)

Separator

Prima ședință, de acomodare, este gratuită!
Programează-te acum!

Raluca Herea