CÂT COSTĂ

PSIHOTERAPIA

Alege terapia potrivită

Psihoterapia este o ramură a științei psihologiei și se ocupă cu tratarea dificultăților psihologice, pe care orice persoană le poate întâlni pe parcursul vieții, prin intermediul dialogului. Oferă un cadru caracterizat prin siguranță, empatie, confidențialitate, unde problemele pot fi exprimate liber în vederea obținerii unor rezultate pozitive pe termen lung.

Psihoterapia individuală:

Este un proces psihoterapeutic co-creat, unu-la-unu, ce are loc între psihoterapeut și persoana aflată în psihoterapie, bazat pe construirea unei bune relații terapeutice între cei doi, relație ce va facilita exprimarea și explorarea gândurilor și emoțiilor clientului, formularea unor obiective de tratament și lucrul activ al ambelor părți la îndeplinirea obiectivelor (vezi Psihoterapia Individuală).

180 Lei /ședință
 
Separator
 

Psihoterapia de cuplu:

Proces psihoterapeutic ce are loc între psihoterapeut și cuplu (marital sau nu). Asemănător psihoterapiei individuale, procesul este bazat pe o bună relație terapeutică între terapeut și membrii cuplului, facilitând explorarea problemelor apărute în cuplu, oferind ghidare în rezolvarea conflictelor, sporirea înțelegerii dintre parteneri, obținerea unei comunicări constructive și a unei negocieri sănătoase a diferențelor, îmbunătățirea relației per ansamblu (vezi Psihoterapia de Cuplu).

220 Lei /ședință
 
Separator
 

Psihoterapia de familie:

Proces psihoterapeutic ce are loc între psihoterapeut și membrii unei familii, fie că vorbim despre membrii unei familii nucleare (soț, soție, copii) sau extinse (familie nucleară + alte rude și/sau alte generații). În cadrul acestui tip de terapie familia poate fi ajutată să comunice eficient, să rezolve conflicte, să stabilească granițe sănătoase între membrii familiei, dar și între familie și societate, să înlocuiască tipare disfuncționale de interacțiune moștenite cu unele armonioase, să rezolve problemele intrafamiliale eficient și să facă față anumitor situații deosebite, precum decesul sau îmbolnăvirea gravă a unuia dintre membri (vezi Psihoterapia de Familie).

220 Lei /ședință

Psihoterapie online:

Psiholog Online Raluca HereaȘedințele de psihoterapie ce au loc pe platforme de comunicare online se desfășoară asemănător unei ședințe față în față și sunt ideale pentru cei care nu se pot deplasa la cabinet, pentru cei care sunt nevoiți să călătorească și doresc continuarea ședințelor, pentru cei care lucrează în străinătate sau pentru cei care se simt mai confortabil acasă.

Pentru desfășurarea ședințelor se vor utiliza doar platforme care permit criptarea comunicării audio-video, pentru siguranță și confidențialitate, precum Skype, WhatsApp, FaceTime (pentru deținătorii de produse Apple), Facebook Messenger, Google Duo etc. În cazul în care preferi o platformă anume, mă voi adapta solicitării tale, singura condiție fiind ca platforma respectivă să permită criptarea comunicării.

Ședințele de psihoterapie online au aceeași valoare cu a celor ce se desfășoară la cabinet, față în față, așa cum sunt prezentate mai sus.

Durata unei ședințe de psihoterapie este de 50 minute.

Separator

Prima ședință, de acomodare, este gratuită!
Programează-te acum!